Even ons voorstellen...

Keukenidee is de specialist in keukens en al jaren een begrip in Zaltbommel, Kerdriel en omgeving. Bij KeukenIdee kunt u voor een goed advies terecht in de winkel, maar desgewenst komen zij bij u langs om uw ideeën te bespreken


Sinds 2015 Keukenidee officieel erkend als 5-sterrenspecialist. Het keurmerk wordt alleen toegekend aan bedrijven die garant staan voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Een goed advies is immers goud waard en daar zijn we ook best een beetje trots op. 

Netto prijzen.
Keukenidee werkt al van oudsher met een netto prijs principe. Bij ons is er geen manager die de prijs bepaald een ook bestaat er bij ons geen “wanneer u nu beslist ontvangt u nog 5% extra korting”
De uiterst vakkundige verkopers van Keukenidee werken altijd volgens een netto prijs. Een prijs waarin de maximale korting verwerkt is. Zo kunnen we met zekerheid zeggen dat we ALTIJD goedkoper zijn dan de concurrent wanneer we appels met appels vergelijken.

Kan niet, bestaat niet.
Kan niet is een woord dat keukenidee pas in de mond neemt als er echt iets technisch niet mogelijk is. Heeft u een idee of een wens? maak dit kenbaar aan de verkoper. 99% van de wensen maakt Keukenidee mogelijk!

Verbouwen.
Keukenidee heeft alle vakkundigheid in huis om voor u een totale verbouwing uit te voeren. Wilt u de nieuwe keuken plaatsen in de reeds aangebouwde garage en moet hier bijvoorbeeld een muurdoorbraak voor gemaakt worden. Keukenidee kan dit voor u verzorgen! Maar ook het leggen van een nieuwe tegelvloer met vloerverwarming of het verleggen van de benodigde leidingen behoort tot de mogelijkheden. Is de groepenkast aan vervanging toe? ook dit is geen enkel probleem. Hiervoor werkt Keukenidee samen met een gecertificeerde elektricien die dit vakkundig voor ons uitvoert.

Keukenidee levert het totaalconcept wat zelfs kan gaan tot inrichting van een gehele ruimte. Door de samenwerking die we hebben opgezet met de Graauw Interieurs  in Zaltbommel kunnen we ook het interieurconcept en meubelen naar wens leveren.